Om-Scootrarna

MILJÖ
Gobyels scootrar drivs av en kraftfull elmotor och batterier som inte innehåller några giftiga tungmetaller. Detta gör att du kör helt utan avgasutsläpp och med minimal belastning på miljön. Det pratas mycket om hållbart resande idag och att köra Gobyels elscootrar är ett lätt och roligt sätt att ta gå från tanke till handling.
Läs mer om vår miljöfilosofi.
TEKNIK/BATTERI
Att Gobyel har höga krav på kvaliteten märker du direkt när du kör någon av våra scootrar. Vi använder oss av den senaste tekniken både vad gäller motorer och batterier. Scootrarna går helt ljudlöst och utan ryck vid gaspådrag, vilket gör resan ännu mer njutbar.
Läs mer om teknik och batterierna.
EKONOMI
Vilket motordrivet fordon kan transportera dig till en lägre kostnad än 30 öre/mil? Lägg där till en låg försäkringspremie och låga underhållskostnader, och du har en oslagbar kombination av låga kostnader. Dessutom är det ett smidigt och fantastiskt roligt sätt att färdas på.
Läs mer om totalkostnaden här.
RÄCKVIDD
Lång räckvidd och el – går det ihop? Detta är en ständigt återkommande fråga som har ett entydigt svar: JA. Med energitäta batterier som går att ladda ca 1500 gånger får man förvånansvärt långa körsträckor.
Hur långt du kommer på en laddning kan du läsa mer om här.
DESIGN
Formgivning och design är en viktig del av Gobyel. Vi vill att våra scootrar skall ge en skön känsla, inte bara att köra utan även att se på. Vår tro är att livet skall fyllas av upplevelser och vackra saker, något vi alltid har i fokus när vi utvecklar vårt koncept.
Läs mer om designen här.